fbpx

ON SITE SUPPORT

Productoverzicht voor op locatie

Het Klassiek specialiseert zich in allerhande evenementen diensten, waaronder on site support. Naast onze diensten en gespecialiseerd personeel, leveren we ook alle producten die nodig zijn tijdens de opbouw, showdagen en afbouw van events. Doordat wij jaarlijks een groot aantal evenementen bedienen en investeren in langdurige samenwerkingen, maak je via Het Klassiek gebruik van scherpe tarieven en interessante staffelkortingen.

Thunderplugs oordoppen

Wij hebben een vaste samenwerking met Thunderplugs voor silicone oordoppen voor bezoekers. Zo is het gehoor van je bezoekers beschermd én zet jij direct meer om. Want voor elke set oordoppen die wordt verkocht tijdens je event, ontvang jij een percentage.

Oordoppen op maat

Als evenementen professional zijn oordoppen op maat eigenlijk een verplichte investering in je eigen gezondheid. Wanneer je oordoppen of in-ears op maat bestelt via Het Klassiek, maak je gebruik van een voordelig tarief. We werken hiervoor vast samen met ACS Custom en Elacin.

Bedrukte kleding

Bedrukte kleding voor jouw organisatie of evenement bestel je ook tegen scherp tarief via Het Klassiek. Bedrukking gebeurt middels zeefdruk op stoffen van hoge kwaliteit, waardoor het zowel als crew-kleding te gebruiken is als voor merchandise.

Werkschoenen

Het is wettelijk verplicht voor iedereen die tijdens op- en afbouw werkt op een evenemententerrein, om werkschoenen te dragen met stalen neuzen. Ook hiervoor ben je bij Het Klassiek aan het juiste adres. 

Portofoons

Wij bieden voordelig portofoons aan, met in-ears en goed bereik. Het is ook mogelijk om je eigen oordoppen of in-ears op maat hierop aan te sluiten.

Megafoons

Megafoons zijn onmisbaar in geval van calamiteiten, crowd management en crowd control. Bestel ze voordelig via Het Klassiek.

Meer informatie

Bovenstaand overzicht is een greep uit de evenementen-producten die wij in combinatie met onze diensten aanbieden, toegespitst op on site support. Bekijk ook onze financiële producten en artist advancing producten. Wil je graag meer informatie of een offerte op maat ontvangen?