fbpx
Zomer 2017: Een achtbaan om nooit te vergeten!

We kunnen weer ademhalen, want voor ons zit zomer 2017 er op! Een nog drukker seizoen dan verwacht, waarin we veel verandering, groei en herinneringen hebben (door)gemaakt. Het was een onvergetelijke achtbaan die we nooit hadden overleefd zonder alle mensen en organisaties waar we mee samenwerken. Een kleine terugblik op Zomer 2017.

 

Werf, werf, werf

Flinke groei in afnemers betekent dat we flink moesten groeien in onze capaciteit. Met oog op de drukke zomer startten we daarom in april een wervingscampagne voor event zzp’ers. Ruim 150 nieuwe gezichten hebben we toegevoegd aan de vele fijne Klassiekers waar we al mee samenwerken. Natuurlijk is onze zoektocht naar gouden event zzp’ers nooit klaar… wink wink nudge nudge.

Van groentjes tot ware powerchicks

Sophie en Céline; als medium-groentjes kwamen ze in februari bij ons binnen wandelen. De een om af te studeren, de ander voor een traineeship. In acht hectische maanden hebben zij zich ontwikkeld tot ervaren eventmanagers. Het Klassiek is deze twee powerchicks dan ook zeer dankbaar, want zonder hun onuitputbare energie, frisse blikken en enthousiasme hadden Nik en Tim de zomer nooit overleefd.

Ondertussen heeft Jennifer het stokje van ze overgenomen. Zij wordt de nieuwe rots in de branding voor festivallend Nederland. Samen zijn wij ons alweer rustig aan het voorbereiden op de drukte van volgend jaar. Maar afscheid van Sophie en Céline nemen we voorlopig nog niet, ondanks dat hun ‘training’ erop zit. Dus je zult ze ook volgend seizoen weer vaak gaan tegenkomen.

Over uitbreiding gesproken…

Ooit óók begonnen als stagiairs bij Het Klassiek, maar ondertussen niet meer weg te denken van onze projecten: Laurel en Nick. Deze zomer hebben ze harder geknald dan ooit, want alleen al in juli hadden we 30 projecten meer dan het jaar ervoor. Samen met Jim – het gezicht achter het mysterieuze finance@hetklassiek.nl – maken zij onze familie compleet. Met een drukker-dan-ooit ADE voor de deur kunnen wij ons geen beter team wensen.

Nieuwe uitvalsbasis

Het werd wat krapjes, daar op de Jan van Galenstraat. Dus moesten wij mid-seizoen plots verhuizen. TIP: Ga nóóit mid-seizoen verhuizen. We waren dolblij toen we begin juli samen met We Are E en Evotions de perfecte nieuwe ruimte vonden aan de Transformatorweg in Amsterdam West.

Die blijdschap verdween ietwat tijdens het isoleren, vloer leggen, muren afwerken, verven, lakken, nieuwe keuken en toiletten inbouwen, glazen wanden plaatsen, water en electra aan- en omleggen. Bloed, zweet, wanhoop.. Het kostte ons een paar jaar van ons leven, maar daar hebben we dan ook wel de fijnste werkplek op aarde voor teruggekregen.

Koffie staat klaar, joe!

Productie op de valreep

Het einde van de zomer was al in zicht toen onze Belgische vrienden ons last minute vroegen hun complete evenement te produceren. Ons complete arsenaal aan event services trokken we hiervoor uit de kast: artiestenbegeleiding, financieel management, pre-productie, on site productie, op- en afbouw, met advies en ondersteuning op creatief en horeca.

Het resultaat was te gek! Best wel sick om in drie weken een heel festival op te tuigen voor 3.500 bezoekers, maar we hebben het met de juiste mensen tot in de puntjes goed kunnen verzorgen (bedankt Jelle en Rowan in het specifiek). Het Klassiek for the win!

Tot slot…

We zijn ons ontzettend bewust van alle support van de mensen om ons heen – je weet zelf wie je bent – en zijn jullie heel erg dankbaar! Ook bedanken we onze opdrachtgevers ontzettend voor hun vertrouwen en loyaliteit. We voelen ons gezegend en kijken er alweer naar uit om Zomer 2018 met jullie te rocken!

Liefde en tot snel ♥

Nik, Sophie, Céline, Jim, Jennifer, Laurel, Nick en Tim

Tim Hogenboom

There is 1 comment on this post
  1. Trijntje
    oktober 14, 2017, 1:04 am

    Jullie zijn goud, Waarom??? Omdat jullie zorgen voor alles wat er maar nodig is. Zonder ergens een etiket aan te hangen. Liefs Trijntje <3

Leave a reply