Terug

Op zoek naar goede event freelancers? We’ve got you!

Het blijft elke editie weer een puzzel: alle freelancers die nodig zijn om jouw event achter de schermen in goede banen te leiden. Van site- en deco crew tijdens de op- en afbouw tot artist handlers, entree coördinatoren, guest- en crew entree check-ins. Heb je jouw team eindelijk compleet en ingewerkt, zijn ze het jaar daarop niet meer beschikbaar en kun je weer opnieuw starten. Ook daarom werk je samen met Het Klassiek, want we’ve got you!

Het is niet voor niets dat een bekend Chinees gezegde luidt ‘ik wens je veel personeel’. Want hoe leuk of zelfstandig of gemotiveerd de betreffende mensen ook zijn; er komt veel werk bij kijken. Werving en selectie, inwerken en trainen, administratie, roostering, facturatie. De juiste mensen vinden is al een uitdaging, maar ze behouden is waar de échte uitdaging ligt. Met name als je met veel freelancers werkt, zoals in de festival en evenementenbranche.

De vrijheid van werken als- of met freelancers, is zeer aantrekkelijk voor beide kanten. Je zit nergens aan vast, bevalt het niet dan beëindig je de samenwerking. Freelancers werken zelfstandig en met eigen materialen. Maar als je dit werk al wat langer doet, dan kan het elk jaar opnieuw zoeken naar crew voor jouw events je erg tegen gaan staan. Áls je ze al vindt, want ook dat is niet voor elke functie even makkelijk.

Loop jij hier tegenaan? Dan wordt het tijd dat je op de koffie komt. Van een enkele kracht tot een heel artist-, finance- of productie-team: wij hebben de mensen die jij zoekt. Wij hebben een freelancer pool met stuk voor stuk gemotiveerde, professionele zzp’ers, met een passie voor evenementen. Van runners tot eindproducenten. Wij werken het hele jaar rond met hen samen en stoppen veel tijd in de werving, selectie en training. Natuurlijk is er bij ons ook verloop, dus de garantie dat je elk jaar exact hetzelfde team hebt staan, kunnen we niet geven. Maar wel dat jij elk event een compleet team met enkel de beste mensen hebt rondlopen, waarbij we je ook nog eens al het werk uit handen nemen dat erbij komt kijken.

Benieuwd naar onze werkwijze, tarieven en voorwaarden? Neem dan contact met ons op! 

Voor elke uitvraag geldt natuurlijk: hoe eerder je bij ons aanklopt, hoe meer keuze in mensen er nog is en dus hoe beter we je van dienst kunnen zijn. Maar is er iemand uitgevallen en ben je last minute op zoek naar een stagemanager, site producent of entree coördinator? Laat het gewoon weten, want we zullen je altijd proberen te helpen.