Terug

Producent van Nomads Festival 2019

Omdat we zo trots zijn op het eindresultaat, willen we graag wat beelden met je delen. We kijken zeer tevreden terug op een fantastische festivalproductie. Grote dankbaarheid gaat uit naar de organisatie (Bram, Joppe, Sam, Martijn) en het complete team dat ondanks de nomadische woestijntemperaturen een soepele en ijzersterke productie uit de grond heeft gestampt. Met natuurlijk in het bijzonder onze Klassiekers. Nu al zin in 2020!

Grootste uitdaging van de producent: het terrein

De grootste uitdaging voor de producent zat ‘m in het terrein zelf: lang, smal en glooiend. Vanwege de compactheid, hoogteverschillen en de enorme hoeveelheid deco en ander materiaal, werd het terrein steeds dichter gezet waardoor plekken moeilijk bereikbaar werden voor machinerie en leveranciers. Ook mocht in de helft van het terrein niets verankerd worden. De oplossing: een gedetailleerd draaiboek, duidelijke afspraken met externe partijen en -leveranciers en heldere communicatie onderling. En gewoon een sterk team, proactief, hands-on en welwillend om te helpen waar nodig.

Producent van festivals en evenementen

Wij zijn een full-service evenementenbureau. Het spreekt voor zich dat je – naast de gespecialiseerde diensten en producten die we los aanbieden – ook bij Het Klassiek terecht kunt voor het outsourcen van de totaalproductie van evenementen en festivals. Van creatieve concepten en podiumontwerpen, via technische productie en horeca tot en met de financiële afhandeling: wij maken jouw visie concreet.