fbpx

Totaalproductie

Gespecialiseerd in festivals & evenementen

Wij zijn een full-service evenementenbureau. Het spreekt voor zich dat je – naast de gespecialiseerde diensten en producten die we los aanbieden – ook bij ons terecht kunt voor het outsourcen van de totaalproductie van evenementen en festivals. Van creatieve concepten en podium ontwerpen, via technische productie en horeca tot en met de financiële afhandeling: wij maken jouw visie concreet.

Totaalproductie werkwijze

Geen enkel evenement is hetzelfde. Daarom gaan we eerst samen met jou aan tafel om de behoeftes en kaders van het festival te bespreken en vorm te geven. Wie is je (beoogde) bezoeker en welke sfeer wil je voor hen creëren? Heb je al ideeën voor de (rand)programmering? Heb je een locatie?

Op basis hiervan gaan wij aan de slag met een plan op maat. Het begint met een plattegrond, waarna we op zoek gaan naar de beste leveranciers en partners voor jouw event. We managen de gehele productie van A tot Z, waarbij we nauw in contact blijven met jou en jouw wensen.

Met een gedetailleerde productieplanning en draaiboek in onze achterzak, brengen wij samen met onze sitecrew jouw visie tot leven: opbouw, show en afbouw. Daarnaast zijn we gedurende het hele traject jouw sparringpartner en kun je altijd bij ons terecht voor advies..

Totaalproductie

Als je voor Het Klassiek kiest als jouw partner voor totaalproductie, dan maken we van jouw ideeën werkelijkheid. Van de voorbereidingen tot en met de afbouw en afhandeling van het event: wij zijn jouw partner, ondersteunen waar jij dat wilt en nemen je al het werk uit handen.

Daarbij vinden wij het belangrijk om zo efficiënt, duurzaam en kostenbesparend mogelijk te produceren. En dat zie jij onderaan de streep weer terug.

Opdrachtgevers

Totaalproductie uitbesteden

  • Wij zijn jouw ervaren partner in efficiënte en betrouwbare totaalproductie, gespecialiseerd in (grootschalige) publieksfestivals en -evenementen.
  • We leveren al het gespecialiseerde personeel dat nodig is, dus daar heb je geen omkijken naar. Bij onverwachts uitval regelen wij ook vervanging.
  • Alle producten en diensten die nodig zijn regelen wij voor je. Je schakelt dus met één partij, in plaats van met allemaal verschillende leveranciers.
  • Doordat wij een groot aantal evenementen en organisaties bedienen, kopen wij groot in tegen scherpe tarieven bij onze vaste leveranciers.
  • Je hebt één contactpersoon voor het gehele traject, van preproductie tot en met de afbouw.
  • Naast totaalproductie zijn wij ook gespecialiseerd in financieel management, artist advancing en handling en leveren wij ook gespecialiseerd personeel. Zo nemen we meerdere aspecten van een evenement uit handen.
  • Snelle, betrouwbare en professionele service, met altijd persoonlijk contact. Dat vinden wij heel belangrijk en dat is waarop wij ons onderscheiden.