fbpx

On Site Support

Productionele ondersteuning op locatie

De opbouw, showdag(en) en afbouw van evenementen zijn elk operaties op zich, die naast genoeg mankracht, ook de expertise vragen van gespecialiseerd evenementenpersoneel –  event zzp’ers – binnen alle coördinerende functies. Goede mensen zijn vaak moeilijk te vinden. Gelukkig heeft Het Klassiek een groot netwerk van gespecialiseerde event zzp’ers voor on site support tijdens jouw evenement. Site crew, entree coördinatie, artist handling en productie. Of je nu een enkele gespecialiseerde kracht zoekt of juist een volledig evenemententeam: alle personeelsaanvragen zijn welkom en we helpen je graag.

Onze werkwijze

Wij zijn een zeer ervaren en betaalbare partner op gebied van on site support. Hiermee bedoelen we uiteenlopende productiewerkzaamheden op locatie tijdens opbouw, showdagen en afbouw. Onze event zzp’ers zijn ervaren in diverse coördinerende- en uitvoerende functies.

Afgestemd op wat jij nodig hebt, werven wij de beste mensen voor de functie en nemen je daarbij alle bijkomende werkzaamheden uit handen, van begin tot eind. Daarbij fungeren we graag als aanspreekpunt en teamcaptain. Eén contactpersoon die een gespecialiseerd team voor jouw evenement werft, verzamelt, brieft, begeleidt, betaalt en evalueert, zónder extra kosten te maken.

Voor wie we dit o.a. doen:

Evenementen producten

Ben je nog op zoek naar specifieke producten voor de productie van een evenement of festival? Ook dan kun je bij Het Klassiek terecht. Jaarlijks werken we voor 125+ evenementen en organisaties, waardoor we groot – dus tegen scherpe tarieven – inkopen.