fbpx

Office Support

Projectondersteuning op kantoor

Veel organisaties hebben behoefte aan extra ondersteuning op kantoor tijdens de hectische pre- en/of post-productie van hun evenementen. Een vaste kracht aannamen is vaak niet nodig (of mogelijk), omdat het slechts piekperiodes betreft. Daarnaast kost dit extra tijd aan inwerken en begeleiden, wat je juist niet hebt. Gelukkig heeft Het Klassiek een divers netwerk van ervaren evenementen ZZP’ers voor office support, ter ondersteuning waar- en wanneer jij dit nodig hebt.

Onze werkwijze

Wij zijn een zeer ervaren – en betaalbare – partner op gebied van office support. Hiermee bedoelen we diverse projectmatige werkzaamheden ter voorbereiding en/of afhandeling van jouw evenement. Van showdag-documenten en pre-productie tot volledige projectondersteuning: wij kennen elk traject, groot en klein, en ondersteunen en ontlasten graag waar jij dat wilt.

Als festivalorganisatoren weten we als geen ander wat er komt kijken bij het organiseren van evenementen en vooral ook welke knelpunten organisaties bezighouden. Samen met jou bedenken we een passend traject op maat, waarmee we ademruimte creëren op de plekken waar (groeiende) organisaties er behoefte aan hebben.

Voor wie we dit o.a. doen:

Evenementen producten

Ben je nog op zoek naar specifieke producten ter voorbereiding van een evenement of festival? Ook dan kun je bij Het Klassiek terecht. Jaarlijks werken we voor 125+ evenementen en organisaties, waardoor we groot – dus tegen scherpe tarieven – inkopen.