fbpx
Nieuwe stagevacatures | Festivalseizoen 2023!

 

Droom jij van een carrière in de evenementen? Meld je dan nu aan voor een stage bij Het Klassiek!

Februari 2023 t/m augustus 2023 

Waarom Het Klassiek?

Het Klassiek werkt jaarlijks voor meer dan 200 evenementen en is inmiddels een bekend gezicht achter de schermen voor artiesten en organisaties uit de hele wereld. Als full-service evenementenbureau bedienen wij festivals, events en organisaties op gebied van o.a. totaalproductie, artiestenbegeleiding en financieel management.

Een stage bij Het Klassiek betekent een echte meewerkstage, waarin je veel verantwoordelijkheid kunt krijgen. Je gaat werken op de vetste festivals en evenementen, waarbij je kunt werken aan je netwerk. Daarnaast verzorgen wij elke dag een heerlijke lunch, plannen we de leukste teamuitjes en krijg je de nieuwste collectie Het Klassiek werkkleding cadeau!

Enthousiast geworden? Check dan nu al onze stagevacatures hieronder! Diversiteit, inclusiviteit en veiligheid zijn belangrijke waarden voor ons, zowel op kantoor als tijdens producties maken wij ons hier hard voor. We zijn vooral benieuwd naar wie jij bent, dus schroom niet om je bij ons aan te melden. Solliciteren kan tot 15 november!

BEKIJK ONZE VOLLEDIGE STAGEBROCHURE

Stagiair Office Management

Als stagiair office management ben je verantwoordelijk voor onze kantoorzaken en bestellingen tot aan het bijdragen aan een heerlijke lunch. Ons doel is om jou een leuke en uitdagende stage te bieden, zodat je kan werken aan je leerdoelen en je vaardigheden naar een mooi niveau kunt tillen. Ben jij een goede planner, energiek en een echte verbinder? Dan is deze stage perfect voor jou!

BEKIJK DE HELE VACATURE

 

Stagiair Projectmanagement voor festivals & evenementen

Als stagiair projectmanagement ondersteun jij onze projectmanagers bij zowel de voorbereidingen als afronding van festivals en evenementen en werk je ook mee achter de schermen tijdens de showdagen. Ons doel is om jou tijdens je stage op te leiden tot junior projectmanager. Ben jij proactief, goed in plannen, stressbestendig en heb je oog voor detail? Dan is deze stage perfect voor jou!

BEKIJK DE HELE VACATURE

 

Stagiair Communicatie & Projectmanagement

Als stagiair communicatie & projectmanagement ondersteun je onze projectmanagers bij de voorbereidingen van festivals en events én onze communicatiemanager met de communicatie rondom Het Klassiek. The best of both worlds! Het grootste deel van jouw werkzaamheden zijn op kantoor, maar je werkt ook mee op showdagen van de gaafste festivals en events. Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan is deze stage perfect voor jou!

BEKIJK DE HELE VACATURE

 

Stagiair Productie van festivals & evenementen

Als stagiair productie word je aangestuurd door de projectmanager en ben je volop als uitvoerende betrokken bij evenementenproducties. Vanuit ons kantoor pak je een stuk voorbereiding mee, waarbij je ook verantwoordelijk bent voor het productiemagazijn. Je bent veel met de caddy op pad voor producties waar jij leidend bent tijdens de op- en afbouw. Ons doel is om jou allround op te leiden zodat je na je stage kunt starten als event ZZP’er.

BEKIJK DE HELE VACATURE

 

Stagiair Junior Producent

Tijdens deze stage word jij opgeleid tot junior producent en projectmanager. Je werkt mee op kantoor aan de voorbereidingen van producties van A tot Z én werkt uitvoerend mee op de festivals en evenementen zelf. Werk jij planmatig, ben jij communicatief sterk en technisch onderlegd? Dan ben jij degene die wij zoeken!

BEKIJK DE HELE VACATURE

 

SOLLICITATIE PROCEDURE 

Enthousiast geworden? Solliciteren kan tot 15 november!

  1. Neem al onze stagevacatures goed door en kies de stage die het beste bij jou past.
  2. Mail je cv & motivatie naar vacatures@hetklassiek.nl o.v.v. ‘Sollicitatie stage *vacaturenaam*‘.
  3. Geef in je motivatie antwoord op de volgende vragen:
  • Vertel ons in het kort wie jij bent – op je werk, maar ook daarbuiten. Wat vind je leuk? Waar ben je naar op zoek?
  • Waar komt jouw interesse in festivals en evenementen vandaan?
  • Welke stage wil jij bij ons lopen en waarom past deze zo goed bij jou?
  • What do you bring to the table? Oftewel, waarom moeten wij jou kiezen voor deze stage?
  • Wat wil jij gaan doen na je studie?

Word jij geselecteerd?

  1. Uitnodiging voor persoonlijke kennismaking.
  2. Uitnodiging voor kennismaking met je begeleider.

Diversiteit, inclusiviteit en veiligheid zijn belangrijke waarden voor ons, zowel op kantoor als tijdens producties maken wij ons hier hard voor. We zijn vooral benieuwd naar wie jij bent, dus schroom niet om je bij ons aan te melden.

BEKIJK ONZE VOLLEDIGE STAGEBROCHURE

Mocht je nog vragen hebben n.a.v. bovenstaande vacatures, neem gerust contact met ons op.

 

 

 

Redactie

Leave a reply