Terug

Het Klassiek X Sjef: samen bouwen aan de toekomst van event finance

Innovatie staat centraal in de evenementenindustrie. Organisatoren streven voortdurend naar manieren om de bezoekerservaring te verbeteren en de efficiëntie achter de schermen te verhogen. Wanneer het op innovatie in financieel management aan komt, zijn betrouwbaarheid, persoonlijke service en gemak doorslaggevende factoren.

Daarom bundelen wij vanaf heden onze krachten met Sjef, een betrouwbare en klantvriendelijke cashless betaaloplossing voor festivals en evenementen. Zij het innovatieve betaalsysteem, wíj de mensen en de operatie = a match made in heaven! We vertellen je graag waarom.

De kracht van samenwerking

Als specialist op vlak van financieel management, hebben wij nooit de ambitie gehad ons eigen cashless systeem op de markt te brengen, maar we zitten wel boordevol kennis over waar een innovatief systeem allemaal aan moet voldoen. We hebben dan ook gezocht naar een partner die dezelfde toewijding als wij heeft aan het leveren van topkwaliteit aan organisatoren en bezoekers, waarbij transparantie, efficiëntie en gemak voorop staan.

Sjef voldoet perfect aan dit profiel. Hun cashless betaaloplossing wordt geleverd met krachtige hardware en gebruiksvriendelijke software, die de betaalervaring voor bezoekers vergemakkelijkt en tegelijkertijd organisatoren voorziet van waardevolle inzichten en data, zowel de real-time financiële gegevens en transacties als na afloop van het evenement.

Lauren Jan van Doorn, oprichter en CEO van Sjef, benadrukt: ‘Bij Sjef streven we naar toegankelijkheid op nationaal en internationaal niveau, terwijl we samen met Het Klassiek streven naar topkwaliteit evenementen. Deze strategische samenwerking zal onze groei en klantwaarde versterken, en gezien onze internationale ambities zijn we altijd op zoek naar strategische partners. Het Klassiek, een vertrouwd merk, zal onze operationele excellentie waarborgen en ons platform verbeteren voor onze gezamenlijke klanten.’

5 voordelen van deze samenwerking

  1. Persoonlijke service & efficiëntie: Dankzij de naadloze integratie van Sjef’s betaaltechnologie in onze operationele processen, kunnen onze opdrachtgevers zich richten op wat ze het beste doen – het creëren van geweldige evenementen – terwijl het financieel management eenvoudiger en inzichtelijker wordt dan ooit tevoren. Daarbij schakel je gedurende het hele traject met een vaste finance specialist van Het Klassiek, die je al het werk uit handen neemt en waarbij je te allen tijde terecht kan voor kennis en advies.
  2. Soepele betaalervaring voor bezoekers: Met Sjef kunnen bezoekers genieten van een naadloze, cashless betaalervaring. Geen gedoe meer met contant geld of wachtrijen bij de kassa’s; bezoekers pinnen direct aan de bar. Dit betekent kortere wachttijden op het terrein en meer tijd om te genieten van het evenement.
  3. Real-time inzichten & data: Als organisator krijg je toegang tot real-time financiële data en transactie-informatie, wat essentieel is voor het nemen van snelle beslissingen en het optimaliseren van de financiële prestaties van het evenement. Na het evenement ontvang je ook een uitgebreid finance rapport. Ben je op zoek naar een specifieke vergelijking of tabel? Alles kan op maat uitgedraaid worden.
  4. Veiligheid: Cashless betalingen verminderen het risico op diefstal en verlies in de vorm van contant geld, of festivalmunten. Dat geeft niet alleen organisatoren, maar ook bezoekers gemoedsrust.
  5. Geen extra kosten: Het Klassiek is specialist op vlak van event finance en al de verschillende betaalsystemen die op dit moment op de markt zijn. Daarbij maakt het niet uit of je het systeem van Sjef afneemt via ons of via hen; je betaalt altijd hetzelfde.

Tim Hogenboom van Het Klassiek, over de samenwerking: ‘Als specialist in financieel management van festivals en evenementen, streven wij altijd naar de beste betaaloplossing voor onze opdrachtgevers. Van munten tot cashless en hybride. Met Sjef’s gebruiksvriendelijke cashless betaaloplossing, kunnen we organisatoren de tools en expertise bieden die ze nodig hebben om hun evenementen naar een hoger niveau te tillen, zowel financieel als operationeel. Onze teams, diensten en ambities vullen elkaar daarin naadloos aan, dus deze samenwerking met Sjef voelt dan ook als een hele logische stap.’

Op naar de toekomst!

Bij Het Klassiek zijn we trots op onze toewijding aan operational excellence, persoonlijke service en duurzame relaties met opdrachtgevers, leveranciers en freelancers. De samenwerking met Sjef stelt ons in staat om festivalorganisatoren nog beter te ondersteunen in de operatie. Samen willen we de tools en expertise bieden die organisatoren nodig hebben, om de voorbereiding en afhandeling van evenementen nog vlotter te laten verlopen en tegelijkertijd de bezoekerservaring te verbeteren.

We zijn blij met deze samenwerking en benieuwd naar wat de toekomst voor ons in petto heeft! Denk jij erover om over te stappen op een cashless of hybride betaalsysteem? We gaan graag met je in gesprek om samen jouw event en doelgroep onder de loep te nemen en te kijken wat de beste oplossing voor jou is. Elk event is anders en dat vereist maatwerk. Neem gewoon contact op voor een vrijblijvende kennismaking!