fbpx

Hey, hallo!

Jij hebt zojuist geprobeerd om Klussie.nu te contacten, maar in plaats daarvan kom je nu terecht bij Het Klassiek. Dat lijkt gek, maar is het niet! In COVID-tijd hebben wij een platform opgezet, genaamd Klussie.nu, met als doel om de bijna 300 gespecialiseerde event zzp’ers waarmee wij werken aan het werk te houden zo lang er geen festivals en events mochten plaatsvinden.

Deze missie is gelukt! Zo’n 160 freelancers hebben via Klussie gewerkt voor diverse opdrachtgevers, van particulieren wiens huis geschilderd moest worden tot grote bedrijven op vlak van productie en logistiek. Maar je voelt hem al aankomen: sinds februari 2022 vinden er weer festivals en evenementen in Nederland plaats. Daarmee is Klussie in éen klap overbodig geworden. Dus na ruim 2 jaar hebben we dit bedrijf weer kunnen sluiten. Hulde!

De kans bestaat dus, dat wij jou niet meer kunnen helpen met je aanvraag. Maar kijk vooral rond op onze website, wellicht denk jij daar anders over. Schroom in dat geval dan ook niet om contact met ons op te nemen.

Liefs, 
Het Klassiek