fbpx
Hallo 2021, we zien elkaar!

Vanuit abrupte stilstand lanceerden we op 23 april Klussie.nu, met als doel onszelf en de zzp’ers waar wij mee samenwerken deze crisis door te trekken. We werden opgepikt door de NOS, EB Live en we spraken onder andere op de Innovate Meetup. Negen maanden later kunnen we zeggen dat het ons gelukt is. We zijn er nog. Hopelijk sta jij net als wij in de startblokken, klaar voor wat er ook komen gaat.

In onze meest pessimistische dromen hadden we niet gedacht dat we ons wereldwijd nog steeds in deze situatie zouden bevinden. Onze sector lijdt grote verliezen. Niet alleen financieel, juist ook in kennis en mensen. Maar al zijn de komende maanden nog onzeker; met de testevenementen, vaccins en het garantiefonds in het vizier gaan we dit jaar vol vertrouwen in. Sommige events komen helaas al te vervallen, andere verschuiven naar online of later in het jaar en ondertussen zien we ook alweer veel nieuwe ideeën en creatieve initiatieven ontstaan. Een ding is zeker: een standaard jaar wordt het niet.

Wij zijn er voor jou – in welke positie of fase jij je dan ook bevindt. Ons kantoorteam en onze zzp’ers staan klaar om te ondersteunen, adviseren en ontlasten, daar waar jij als organisator behoefte aan hebt. Van project- en personeelsmanagement tot het opvangen van weggevallen kennis op gebied van event finance, artist handling en productie. En natuurlijk achter de schermen tijdens opbouw, afbouw en show.

Laten we binnenkort een kop koffie doen.

We zien elkaar,
Tim, Nik, Nick & Bo

Comments
Bo Prenger