fbpx

FINANCIËLE PRODUCTEN

Productoverzicht voor Financieel Management

Het Klassiek specialiseert zich in het financieel management van festivals en evenementen. Of je nu op zoek bent naar een betaalsysteem met munten of cashless, wij leveren alle diensten, producten en het gespecialiseerd personeel dat hiervoor nodig is. Op deze pagina vind je een greep uit de financiële producten die wij aanbieden. Doordat wij jaarlijks een groot aantal evenementen en organisaties bedienen, kopen wij in tegen scherpe tarieven.

Consumptiemunten en bandjes

Het Klassiek heeft een langdurige samenwerking met Dutchband, de grootste leverancier van consumptiemunten en bandjes. Door onze jarenlange ervaring in festival- en evenementenproductie weten wij exact welke aantallen er nodig zijn en bestellen we alles tegen vaste scherpe tarieven. 

Muntautomaten

Naast de consumptiemunten leveren we ook de benodigde muntautomaten voor efficiënte muntverkoop tijdens het event. Kortere rijen en minder personeel, betekent hogere omzet. De huurprijs is inclusief opbouw en afbouw. 

Geldtelmachines

Tellen doen we natuurlijk niet meer met de hand. Voor efficiënte en veilige registratie van alle geldstromen tijdens een festival of event gebruiken we geldtelmachines.

Muntenweegschalen voor geldtelmachines

Duizenden consumptiemunten foutloos tellen? Daarvoor hebben we weegschalen, specifiek voor het wegen van consumptiemunten. 

Muntentonnen

Een van de voordelen van werken met een munten betaalsysteem, is dat er geen cash handling aan de barren is. Voor veilige inname en -verwerking van consumptiemunten zijn speciale muntentonnen beschikbaar. 

Pinterminals

Door onze langdurige en vaste samenwerking met Payfield, huur je pinterminals zeer voordelig via Het Klassiek.

Geldkluizen

Het Klassiek bezit een aantal veilige (afstort-) kluizen voor veilige cash handling tijdens evenementen. Verschillende opties zijn mogelijk, dus vraag ons naar de mogelijkheden. 

Camerabewaking

Maak je evenemententerrein veilig voor bezoekers en medewerkers door middel van camerabewaking. Wij hebben mobiele camera’s, waarvan de beelden voor bepaalde tijd bewaard worden zodat je deze live of achteraf kunt bekijken.

Meer informatie

Bovenstaand overzicht is een greep uit de evenementen-producten die wij in combinatie met onze diensten aanbieden, toegespitst op financieel management. Bekijk ook onze artist advancing producten en de on site producten. Wil je graag meer informatie of een offerte op maat ontvangen?