fbpx

Event zzp’ers

Personeel, gespecialiseerd in evenementen

Event zzp’ers huur je snel en betrouwbaar in via Het Klassiek. Het hele jaar door voorzien wij festivals, evenementen en organisaties, in binnen- en buitenland, van gespecialiseerde evenementen zzp’ers in diverse functies. Al onze zzp’ers hebben we persoonlijk opgeleid en geselecteerd op basis van ervaring en prestatie tijdens evenementen. Of je nu een enkele gespecialiseerde kracht zoekt of een volledig evenemententeam: alle personeelsaanvragen zijn welkom en we helpen je graag. Bovendien nemen we je alle werkzaamheden uit handen.

Onze werkwijze

Afgestemd op wat jij nodig hebt, werven wij de beste mensen uit onze poule. De poule bestaat uit ongeveer 300 ervaren event zzp’ers, die het hele jaar door via ons in binnen- en buitenland werken. Doordat wij met vaste mensen volgens vaste afspraken werken, blijven de kosten voor jou gelijk. Ongeacht of je de zzp’ers direct inhuurt of via Het Klassiek.

Bij het selecteren van de juiste mensen kijken we verder dan alleen de op te vullen functies. Zo kijken we bijvoorbeeld ook naar ieders ervaring en de dynamiek bij het samenstellen van de teams. Dat komt niet alleen het teamgevoel ten goede, maar ook het snel en standvastig handelen in geval van calamiteiten.

Van begin tot eind nemen we je al het werk uit handen. Dat betekent dat jij één contactpersoon bij Het Klassiek hebt voor het selecteren, inplannen, briefen, evalueren en factureren van een heel team. Hierbij fungeren we graag als aanspreekpunt en teamcaptain. En bij onverwachts uitval zorgen wij voor vervanging.

Event zzp’ers poule

Door de jaren heen hebben wij een brede poule van ervaren event ZZP’ers opgebouwd. Deze bestaat uit onder andere: projectmanagers, (eind)producenten, creatieven, artist handlers, runners, chauffeurs, kassa- en entreecoördinatoren, financieel managers en site crew. Elk van hen is door ons persoonlijk opgeleid en geselecteerd op basis van hun ervaring en prestaties tijdens evenementen. Hierdoor kennen we iedereen dus ook persoonlijk en weten we altijd de beste persoon voor de juiste functie te vinden.

Voor wie wij dit o.a. doen

Personeel uitbesteden

Bij het vinden en hebben van vast- of tijdelijk personeel komt veel kijken. Het papierwerk alleen is al een dagtaak. Laat staan als iemand op de dag zelf ziek is of mid-productie een pols breekt. Waarom zou je het inhuren van gespecialiseerd evenementen personeel aan Het Klassiek uitbesteden?

  • Gegarandeerd ervaren event zzp’ers, elk door ons persoonlijk opgeleid en geselecteerd op basis van ervaring en prestatie tijdens evenementen.
  • Je team is volledig schaalbaar. Dit betekent dat je makkelijk meer of minder mensen kunt inhuren wanneer dat nodig is, zonder dat je ergens aan vast zit.
  • Of je nu via ons boekt of direct, de kosten blijven voor jou gelijk, doordat wij met vaste mensen volgens vaste afspraken werken.
  • Eén contactpersoon van Het Klassiek voor het verzamelen, inplannen, briefen, evalueren en factureren van een heel team.
  • Bij onverwachts uitval zorgen wij voor vervanging.
  • Snelle, betrouwbare en professionele service, met altijd persoonlijk contact. Dat vinden wij heel belangrijk en dat is waarop wij ons onderscheiden.