fbpx

Consultancy

Advies voor evenementenorganisatoren

Het realiseren van groei, structureren, ontlasten en (re)organiseren van evenementen en organisaties zit bij Het Klassiek in het bloed. Doordat we jaarlijks samenwerken met een breed netwerk van mensen en organisaties in binnen- en buitenland, zijn we sinds de oprichting in 2012 uitgegroeid tot een toonaangevende speler binnen de festival- en evenementenbranche. Onze brede kennis en expertise zetten we graag in om festivalorganisatoren te helpen bij het opstarten, structureren en professionaliseren van hun events.

Onze werkwijze

Twijfel je of jouw event meer baat heeft bij munten of een cashless-betaalsysteem? Groeit je festival hard en wil je weten wat je nodig hebt om deze groei aan te kunnen, zowel op kantoor als on-site? Of misschien trekt jouw evenementenconcept wel hele andere bezoekers dan je eigenlijk voor ogen had en wil je advies over hoe je hiermee om kunt gaan. Dit is het moment dat je ons belt of mailt.

Onze samenwerking start bij het probleem binnen jouw idee, concept, productie of bedrijf. Waar loop je tegenaan? Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we dit en identificeren we de vervolgstappen van onze samenwerking. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een advies op maat, maar beschik je zelf over de mensen en middelen om dit uit te voeren? Of zoek je ook een partij die het voor je uitvoert.

Nadat we het project volledig onder de loep hebben genomen formuleren wij een plan op maat, waarin wij concreet advies geven hoe je stapsgewijs jouw probleem kunt aanpakken en oplossen. In overleg voeren wij het plan ook volledig voor je uit.

Diensten

Naast consultancy over alle aspecten rondom het organiseren van festivals en evenementen, bieden we ook de diverse diensten ter ondersteuning aan, in het geval je de productie van het evenement liever (deels) uitbesteedt.

Producten

Ben je op zoek naar specifieke producten voor tijdens op-, afbouw en showdagen? Ook dan kun je bij ons terecht. Jaarlijks werken we voor vele evenementen en organisaties, waardoor we tegen scherp tarief inkopen.