fbpx

ARTIST ADVANCING

Productoverzicht voor Artist Handling

Het Klassiek specialiseert zich in artist handling en artist advancing. Wij zijn de stille kracht achter de schermen die pas tevreden is als de artiest, de boeker en het management tevreden zijn. Naast de diensten die wij leveren, leveren wij ook alle producten ten behoeve van artist advancing. Doordat wij jaarlijks een groot aantal evenementen bedienen en investeren in langdurige samenwerkingen, maak je via Het Klassiek scherpe tarieven en interessante staffelkortingen.

Hotels

Het Klassiek werkt vast samen met het Sheraton Amsterdam Airport Hotel en Hilton Amsterdam Airport Schiphol. Deze 5-sterren hotels zijn gekoppeld aan Schiphol en daardoor qua ligging en logistiek ideaal voor het ontvangst en onderbrengen van internationale artiesten. 

Appartementen

Artiesten die net even wat extra aandacht verdienen? Via Het Klassiek kun je ze tegen zeer scherpe tarieven onderbrengen in The Mayer Manor of in de Church, twee exclusieve appartementen in hartje Amsterdam. Deze 7-sterren service appartementen zijn voorzien van een Voidd geluidssysteem en Pioneer DJ Gear. De locaties zijn tevens perfect geschikt voor langer verblijf of als unieke vergader- of ontmoetingsruimte.

Autoverhuur

We werken samen met verschillende autoverhuur maatschappijen, waardoor we in staat zijn elke gewenste auto tegen een scherp tarief aan te bieden. Of het nu om een 7-persoons Ford Transit gaat of een Mercedes S-klasse, met of zonder artiesten driver: we hebben ze staan in ons wagenpark.

Rider Specials

Voor speciale dranken, eten, presentjes en andere producten, aangevraagd in riders voor tijdens artiesten hun optreden of verblijf, kun je bij Het Klassiek terecht. Geen verzoek is ons te gek, want we hebben al flink uiteenlopende verzoeken voorbij zien komen en geregeld. Specials als dranken kopen wij groot in via een aantal vaste partners tegen scherpe tarieven, met recht van retour.

On Stage Trolley

Voor de stagemanager hebben we een speciale, afgesloten on stage trolley, met daarin alle tools en benodigdheden die ze nodig hebben om het podium strak en netjes te runnen. Tevens is dit een veilige opbergplaats voor rider-specials of presentjes voor artiesten.

Meer informatie

Bovenstaand overzicht is een greep uit de evenementen-producten die wij in combinatie met onze diensten aanbieden, toegespitst op artist advancing. Bekijk ook onze financiële producten en de on site producten. Wil je graag meer informatie of een offerte op maat ontvangen?